Betalen

U kunt betalen met Ideal of via overschrijving. Tevens is het mogelijk bij afhalen in onze winkel om contant op per pin af te rekenen.

IDeal

Met Ideal kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in een voor u vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven dat je met Ideal wilt betalen. Daarna klik je op de Ideal- betaalknop en selecteert u de bank.
Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en daarna autoriseert u de betaling. Ideal wordt ondersteund door Rabobank, ABN AMRO, ING Bank, en SNS.

Vooruitbetaling

Als u liever niet online betaald is het mogelijk om het bedrag over te maken. Vult u bij betaalmethode de keus vooruitbetaling in en u ontvangt de factuur met de betreffende gegevens. Zodra de betaling bij ons binnen is zullen wij uw bestelling versturen. Houdt u er wel rekening mee dat het enkele dagen kan duren eer een overschrijving bij ons binnen is.

[profiler]
Memory usage: real: 11534336, emalloc: 11227768
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem