Over ons

Van oorsprong is ons bedrijf begonnnen als leverancier van kasten wanden van het merk The Doors.
Bij de werkplaats waar de kasten en diverse meubels worden geproduceerd, hebben wij jarenlang onze showroom gerund. Een aantal jaren terug zijn wij echter met de showroom verhuisd naar de binnenstad van Harderwijk waar wij de mogelijkheid kregen om een pand in oude stijl te betrekken waardoor wij onze collectie konden uitbreiden.
Naast de kastenwanden van The Doors bieden wij nu ook een ruime collectie overige meubelen aan zoals wandmeubelen, dressoires, banken, stoelen, eettafels en verlichting.
Naast de veelal Italiaanse en scandinavische merken die wij aanbieden draait onze eigen meubelmakerij nog steeds zodat wij zoveel mogelijk op maat kunnen blijven aanbieden.

Naast het advies dat in de winkel aan mensen wordt gegeven komen we ook vaak bij mensen thuis om te kijken naar de mogelijkheden.
Vaak zijn er met kleine aanpassing al grote veranderingen teweeg te brengen maar ook complete inrichtingen worden door ons verzorgt. Benieuwd naar de mogelijkheden bij u thuis of op uw werk, neemt u gerust contact op met onze interieurstylist via ruud@beyer-interieur.nl

In onze winkel zijn tevens veel woonaccessoires en kadoartikelen te vinden. Veel van deze artikelen worden u aangeboden op de webshop. Mocht u iets in onze winkel hebben gezien wat u niet terug kunt vinden in de webshop of u bent op zoek naar een product van een merk dat wij voeren, neemt u dan gerust contact op via info@beyer-interieur.nl
Net als met onze meubelen proberen wij ook de accessoires en kadoartikelen zoveel mogelijk op maat aan te bieden.

[profiler]
Memory usage: real: 11534336, emalloc: 11232224
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem