Verzending en levering

Levering

Na ontvangst van uw betaling zal uw order verwerkt en verzonden worden. Over het algemeen wordt er binnen 2 werkdagen geleverd.
Alle leveringen vinden plaats met TNT post. Zij bezorgen, overdag, de bestelling op het door u opgegeven ontvangstadres. Mocht er niemand aanwezig zijn dan kunt u de volgende dag uw bestelling ophalen bij het dichtbijzijnde postkantoor.
Helaas is het niet mogelijk om een bezorgafspraak te maken.

Afhalen in de winkel

Het is tevens mogelijk om uw bestelling af te halen in onze winkel. U kunt dit aangeven op het bestelformulier. U ontvangt een mail wanneer de bestelling voor u klaar staat. De openingstijden van de winkel zijn:
Maandag 13.30 - 18.00
Dinsdag tot en met donderdag 10.00 – 18.00
Vrijdag 10.00 – 21.00
Zaterdag 10.00 – 17.00
Kijkt u voor extra openingstijden op www.beyer-interieur.nl

 

Leveren uit voorraad

De verwachte levertijden staan bij het product vermeld. Mocht de levertijd onverhoopt langer duren dan brengen wij u daarvan per mail op de hoogte. Bestaat uw bestelling uit meerdere artikelen met verschillende levertijden dan houden wij voor de totale levering de langste levertijd aan zodat de order in 1 keer verzonden kan worden.
Mocht u bepaalde producten met een kortere levertijd eerder ontvangen, stuurt u dan even een mail naar info@beyer-interieur.nl, wij zullen dan kijken naar de eventuele mogelijkheden.

Verzendkosten

Binnen Nederland
Vanaf € 50,00 worden er geen verzendkosten in rekenig gebracht. Voor bestellingen onder de € 50,00 zijn de verzendkosten € 4,95.

Buiten Nederland
De verzendkosten buiten Nederland zijn op aanvraag. Dit is namelijk afhankelijk van het betreffende land en de bestelde producten. Stuurt u voor een prijsopgave een mail naar info@beyer-interieur.nl

Retourneren

Wanneer u niet tevreden bent met uw ontvangen product heeft u het recht deze binnen 14 dagen te retourneren. Na deze periode vervalt het recht op restitutie waarna de garantieperiode in werking treedt.
De verantwoordelijkheid en de kosten voor het retourzenden komen voor uw rekening tenzij anders overeengekomen. Wanneer u uw bestelling ongefrankeer retourneert zijn wij genoodzaakt extra kosten a € 12,50 in rekening te brengen.

Retourzendingen worden alleen in behandeling genomen indien:

  • u dit vooraf gemeld heeft via info@beyer-interieur.nl
  • u op de pakbon het via de mail verkregen retournummer heeft genoteerd.
  • De betreffende artikel(en) onbeschadig, ongebruikt en in originele, onbeschadigde verpakking worden geretourneerd.

Zodra wij de retourartikelen hebben ontvangen zal het aankoopbedrag binnen 2 weken aan u gecrediteerd worden.
Tevens is het mogelijk om de retourartikelen in onze winkel af te geven.
Er moet dan echter wel vooraf melding van gedaan zijn via info@beyer-interieur.nl zodat u voor uw product een retournummer heeft ontvangen.

 

Beschadigingen/ defecten

Neemt u in geval van beschadiging bij verzending of een defect binnen de garantieperiode contact op via info@beyer-interieur.nl
Wij zullen samen met u naar een gepaste oplossing kijken.

[profiler]
Memory usage: real: 11796480, emalloc: 11247664
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem